Будь найкращею

Игорь Оржех
  (на украинском языке)

З Днем народження, люба моя.
Мира й злагоди, щастя тобі.
Нехай серцю дарує весна
Співанки всі найкращи свої.

Нехай літо волосся твоє
Промінцем золотить, золотить...
Ти, дівчисько кохане моє,
Моя мрія та радістна мить.

Нехай ковдрою осінь барвиста
Прикрашає завжди твою путь,
А зима, хай вбирає намистом.
Будь найкращею в світі. Так, будь!

Щоби ми милувались ізнову
Щоби знову співали птахи.
Щоби в вірі, надії, любові
Ми разом все життя прожили!