Молоко i кефiр верлiбр

Ольга Липакова
Верлибр


Молоко нашої любові
Стоїть на підвіконні в скляній банці
Гаряче сонце опускає в нього свої тонкі жовті пальці,
Намагаючись перетворити його на щось інакше.

Молоко і кефір…
Молоко чи кефір….

Я накрию молоко нашої любові кришкою турботи
Щоб воно ніколи не скисло
А навіть якщо й скисне – додам в нього цукор поцілунків

Молоко і кефір…
Молоко чи кефір….
    СИР!