вiн був

Сиена Ларса
Він жив щасливо, не чинив нікому зла,
Він просто жив, і цінував все те, що має,
Любив цей світ за всі його дива,
Когось навіть кохав, я точно знаю.
Він йшов вперед, не дивлячись на страх,
Ішов,не розгубивши віри в диво,
Він був таким... Не передати на словах;
Він просто був. Ми всі були щасливі.
Та він пішов. Замовкли солов'ї,
І ангели втекли до свого раю...
А він лежить в страшній сирій землі.

Він був.
        Але
           його
               уже
                немає.






Присвячується моєму покійному другу Сергію Карлику, який трагічно загинув 11 липня 2010 року в Одесі. Друже, ми тебе любимо і пам'ятаємо. Покійся з миром.