Роси - сльози земл1..

Любовь Иванова 2
Споглядаю прозору росУ
Ніби краплі залишила злива.
Я з дитинства цей спомин несу
І думками такими щаслива..

Лишень сонце з-за лісу зійде,
Залоскоче теплом верховіття.
Дрібно й рясно роса упаде
На лугах в конюшини суцвіття..

На стеблинках бринить, як сльоза,
Діаманти зібрала в намисто,
Як перлини,  липнева роса
Виграє кольорами барвисто..

Говорила, як були малі,
Нам матуся, втираючи сльози
"Плаче все,гляньте он.. на землі,
Замість сліз.. вранці падають роси.