Воздушная мечта

Карина Астральная Фея
         "Повітряна мрія"
Як приємно буть птахом,
Коли хмари пливуть
і літаєш над дахом,
Знизу бджілки гудуть.

І завжди є що їсти,
Їжа поруч летить
Не завадить хто сісти
У чарівную мить.

Лід на річці ростане,
Плещуть рибки живі
І ніхто не дістане
Зверху крила твої.

Стиглі ягоди перші
Для птаха ростуть
І квітки що найменші
У горах цвітуть.

Видно зправа і зліва
Весь чіткий краєвид
І заносяться крила
У повітряний світ.

Як приємно буть птахом,
Сніг,найвища гора,
Все зривається дахом,
Кругом йде голова...
                (3 июня 2009)на украинском языке.