Передсоння розмова

Светлана Мулюкова
Ой, лоскотно, таточку,
Не чіпай за п`ятачку.
Заспівай пісеньку
Про гусей тай стареньку.
А іще мій таточку,
Хочу дивну казочку.
Про вовка зубатого,
Діда бородатого…
Хлопчика хороброго,
Про ведмедя доброго.
Чому синє море?
Зірочки на дворі?
Травка зе-ле-нень-ка…
- Засинай, маленька,
Всі замовлення твої,
Виконаю, як свої!