Душа Украины

Карина Астральная Фея
Щасливая доля й щасливе життя
Існує там,де щасливо жити,
Немає на світі ще більш почуття,
Ніж рідну країну любити.
Тут люди щасливі,тут рідна Земля,
Від погляду серце радіє
Де зріє пшениця кожного дня,
М`який вітерець в полі віє.
З теплом почуття зігрівають серця
Лани та степи на долині,
Слов`ян теплі душі і руки митця
Прославлені будуть віднині.
Під світлом сонця живе наш народ
І кожен день унас свято,
Старанною працею доля веде
В житті за метою завзято.
Не гаючи час поспішає життя
і ми поспішаємо жити,
А те,як палають в серцях почуття,
Ніхто так не зможе любити.
Як мрію мету у реальність ведіть,
Біди та хвороби не знайте,
Любіть Україну,як серце любіть,
З любов`ю душу вкладайте!