***

Солнечный Риф
Ніжні очі, немов би кришталь,
Легку усмішку вкрила печаль.
Струни стогнуть, немов би в останнє…
Лиш мовчи. Загадаєм бажання.

Закрутімось у вальсі, так стрімко.
Відпустімо любов, надто гірко.
Відіграймо останні ті ноти,
Ми щасливі в останнім польоті.

Не буває падіння без злету,
Не буває і щастя без туги.
Лиш мовчи. Я благаю, послухай
Тихих струн переливчасті звуки.

Ніжне марево ночі зіткало,
Надто гарно, ніби в останнє…
Тихо сіли на мармур холодний.
Ми в останнє злітали сьогодні.