Оксаночка-Панночка

Орехова Галина
Кіски м’які, та біленькі,
Очки великі, синенькі.
Червоні, як ружа вуста,
Чія ж це,краса ота?

Ходить поважно,мов панна,
В білих чобітках Оксана.
А сумку несе обережно,
А спідничка у неї в мережах.

Люблять і мама і тато,
Стелять мяку їй  перинку,
Дарують  її  вони брата,
А то намисто з перлинок.

Нічого татусь не шкодує.
Смачненьким  її нагодує
тому,що наша Оксаночка,
хоч і маленька,а панночка.


                ОКСАНОЧКА – ПАННОЧКА

Волосы мягкие, белые,
Уста её - вишенки зрелые.
В глазах синева, широта,
С мамой идёт красота.

Важно идёт, словно панна,
В белых сапожках Оксана.
Нежно несёт она сумочку,
Кладут под головку ей думочку.

Все любят её  и лелеют,
Ничего для неё не жалеют.
Потому, что наша  Оксаночка,
Ростом мала, а панночка.

   2010г.