Захист диплому

Фиалкора Микитенко
Вельмишановні пані та панове,
Бажаєм будьте завжди ви веселі та здорові!
Дозвольте віршем промову розпочати -
Є те що дуже хочемо вам розказати.

Про те як всі ми вдячні щиро
За здійснене над нами творче диво:
Ви нам подарували те, що не купити
Те що дає можливість справжнім жити.

Слова подяки старанно так шукаєм
Та всіх їх тут замало та не вистачає.
Хоч журналістики шлях є таким тернистим,
Ви постаралися аби для нас він був легким і чистим.

За час такого нелегкого навчання
Ви чималенько дали нам знання,
Ви роз'яснили, пояснили значення всіх слів,
Ми почали писати всі, і навіть хто не вмів.

Можливо на початку були дещо нерозумні
І певно вам від того ставало дуже сумно,
Але пройшли ми чималенький шлях
Щоби ніхто нас не відносив до невдах.

І ось настав той день жаданий променистий,
Нарешті здобуваємо звання магістра.
Ми довго готувалися, так переймалися,
Стараємось тепер аби думки не розліталися.

Сьогодні зустріч в стінах цих можливо вже остання
І просимо здійснити малесеньке бажання,
Ви звісно будьте мудрі та розважливі,
Та ми хвилюємось то ж будьте ви до нас поблажливі.

На цьому час вже завершити поетичне слово
І перейти до неримованої мови.
Ще раз бажаємо усіх гараздів та висот,
Най Доля вам дарує всі прояви щедрот!