Я в плену ЯС

Степаненко Василь
Я у полоні


В пам’яті риюсь,
Щоб відшукати слова
І відкупитись.

Я у полоні
Лагідних блисків очей.
Світ закрутився.

Вистачить слів тих мені?
Тріск  на зубах,
Ніби пісок золотий
З прерій кохання.


Я в плену

Роюсь в памяти,
Чтобы найти слова
И откупится.

Я у плену
Ласковых блесков глаз.
Закружилась голова.      

Хватит ли слов этих мне?
Треск на зубах,
Словно песок золотой
С прерий любви.