Вересень

Валео Лученко
Золотоцвітом пахне осінь.
На сонці шерхнуть чебреці.
Ми вкотре-знов розбредемося
в криївки, хижки чадних міст.
З оцього раю золотого,
з левад вільжистих,
берегів.
І станем забувати мову
та загрузати в піст
довгочекання літа…