Пророк

Игорь Голомозый Украина
Пророк

Гнали Божого пророка
Й тебе будуть гонити,
Якщо у тебе Божий дар,
Всім правду говорити.

Правдивая, Господня річ
За серце буде когось брати.
Ті ж, що не хочуть виправлятись,
В три шиї будуть тебе гнати.

Гони мий був пророк від Бога,
Ногами люди його пнуть.
Коли ти кажеш гірку правду,
Камінням голову поб’ють.

Бить будуть, може не до смерті.
Ти маєш право обирать,
На гору стать казати правду,
Чи сісти в яму та мовчать.

Коли Господь тобі сказав,
То маєш виповняти.
Ісус сказав, що Він тебе
Буде охороняти.

Якщо від Бога Слово те,
Чого тобі боятися?
Не треба в Слові Божому
Й грамульку сумніватися.

У очі правду всім кажи,
Можливо будуть бити.
Готовий будь за Господа
Ти кров свою пролити.
*******