Негев пустинь iзраjльська

Ицхак Скородинский
Негев – пустинь ізраїльська

Знову ніч без сну – 
все змішалось в Негеву-у-у,
взимку тут весна – 
Сни в снігах…
І!
 
АХ!!!
 
Рожі взимку тут,
полуниця - в лютому…
І дощі-і-і-і, дощі…
Вітер ноги крутить,
І…
 
І коти ревуть…
В спустошені ясла.

*     *     *
До самої смерті
не нап'юся вже я…
 
Кров'ю горобиновою.
 
І березовим висипом,
ВУЙ,
не хворіти ніколи мені,
не хворіти мені…

Не хворіти!!!