Морськ1 спогади

Лариса Рындова
Я з морем цілувалась, як  в дитинстві.
На хвилях я гойдалась, як колись.
Ми  вчора були з морем  наодинці.
Були самі , хоч як на це дивись.

Гойдало, пестило, мені ж і посміхалось,
І жовтий берег в піну одягало.
Чи може, просто так мені здавалось,
Що в небі птахом білим пролітало.

Ти  - море Чорне.Ні. Така блакитна
Вся горизонта  лінія  твоя,
Де  поселилась й вигляда привітно
Далека юність. Там  ще юна я.   
                фото из интернета                14.06.2010