Дуже просто загубить

Игорь Голомозый Украина
Дуже просто загубить

Як не легко знайти Бога,
Дуже просто загубить.
Коли очі від Ісуса
Відвертаються на мить.

Дуже важко знайти Бога,
Коли загубив Його.
Не хочеш іти до церкви,
Бо боїшся ти того,

Що тебе брати засудять,
Може й покарають.
А вони за тебе молять,
Господа благають.

Якщо трохи оступився,
То не влазь далеко в грязь.
Там сидить страшний чортяка.
Там сидить гидкая мразь.

Поки ще не вліз далеко,
В церкву повертайся.
Вибачся перед братами,
Господу віддайся.

Свого сина приголубить
Батько, і омиє.
За діток, що заблукали
Серце Його ниє.
*******