Не убежишь!

Степаненко Василь
Якщо ти станеш морем –
Не втечеш!
В моїх обіймах будеш бушувати…
Й вітри не вкрадуть
Почуттів прибій.

Если ты станешь морем –
Не убежишь!
В моих объятьях будешь бушевать…
И ветры не украдут
Прибой чувств.