Я в пiснi серця...

Валентина Сердечко Окулова
Я стану дощу  дотиком,
Розтану  в  тишині
Я  буду  легким  подихом,
Де  з  місяцем  одні

Я  вітром  буду лагідним,
Нехай  цей сумний  день
Життя  давно  не  казкою
Приходить  від  пісень.

Душа  болить і  плаче. Як?
Чому  вона  кричить?
Навіщо  ж  вона  хоче  так
Забутися  вночі?

Як лунною доріжкою
Бреде  печаль  моя,
Я в пісні серця стежкою
Пройду одна, нічия.

Валюха Сердечко