Кака

Игорь Голомозый Украина
Кака

Подивись у своє серце.
Є там в тебе кака?
Тож не какай на другого,
Й ротом не балакай.

Трохи грубо получилось,
І трохи огидно.
Ми у брата каку бачимо,
А свою не видно.

Коли брата не любив ти,
А сестру не поважав –
У свої штанці, в підгузник
Повний памперо ти наклав.

Тож не какайте на друзів.
Треба з Богом ладити,
Поважати свою церкву,
І братів не гадити.

Знімати пора підгузник.
Пора підростати.
В церкві братикам й сестричкам,
Старшим братом стати.

Щоб заглянув собі в серце –
Ти там каку не знайшов.
А до братика й сестрички
З допомогою прийшов.
*******