Десь берег там

Игорь Голомозый Украина
Десь є берег там

Ось пливе на пароплаві
Славний Капітан.
Видивляється в бінокль –
Десь є берег там.

Там, на березі є щастя,
Там Його родина.
Там є радість, там любов є.
Там Батько жде Сина.

У дорозі будуть бурі,
Будуть урагани.
Але сильна в нас команда,
Не страшні нам рани.

Не страшні капкани біса,
Які він наставив.
Батько церкві на сторожу
Янгола поставив.

Ось приплили ми на берег,
Будемо всі сходить.
Нам на зустріч іде Батько,
До Сина підходить.

Промовляє: «Любий сину,
Я на Вас усіх чекав.
Ось нарешті вже на берег
Ти з командою пристав.

Тож мерщій ходи до дому,
В палац спочивати.
У достатку разом з Татком
Буде панувати».
*******