Чи ти певний?

Игорь Голомозый Украина
«Чи ти певний?»

Я не потребую бачити Ісуса,
Аби вірить в Бога, у те, що Він є.
І таке питання, ніби, «Чи ти певний»
У думках моїх уже не повстає.

Я пройшов чимало з Богом і без Бога.
Знаю що, і скільки коштує в миру,
Де є справедливість, де є допомога,
Де я буду мертвий, де я не помру.

– «Як ти віриш в Бога?» Тобі скажуть люди:
«Ми Його не чуємо і не бачимо.
Покажи нам Бога, покажи Ісуса,
Просимо, благаємо, навіть плачемо.»

Тож показуй Бога у миру цим людям.
Покажи їм брате як Ісус робив.
Як терпів – терпи ти, як прощав – прощай ти,
Як любив – люби ти, бо Ісус любив.

Батько Свого Сина дав на хрест прибити,
Аби ти не нюняв, соплі не пускав.
Аби ти повірив, що Христос воскреслий.
Аби про спасіння Його поблагав.

Тож не треба будуть, і тобі знамення,
Коли ти Ісусу серце віддаси.
Все своє сумління, кривду, недовіру
До хреста Ісусу, під ноги неси.

«Боже. Я благаю прости!!!»

Попроси…
*****