Стадо пастух

Игорь Голомозый Украина
Стадо і пастух

Якщо є на полі стадо,
Має бути і пастух.
Я нікого е боюся,
І кажу про це у слух.

Якщо є на полі вівці –
Поруч вовк блукає.
Ухопить пару ягняток
В серці своїм має.

Ось виходить пастух Божий,
Стадо він охороня.
Із страшних зубів звірюки
Урятовує ягня.

Усі вівці його знають,
Його голос чують.
Їх веде пастух на пажить,
А вони пильнують.

Слідом стадо чимчикує,
Та за пастухом іде.
Пастор слуха голос Бога,
До Бога ягнят веде.

Ось така в селі «Забір’я»
Дуже файна церква є.
І для неї вже сьогодні
Час прекрасний настає.
*******