Моя мама добра й мила

Игорь Голомозый Украина
Моя мама добра й мила

Моя мама добра й мила,
Ніжне серце має.
Любить діток, мого татка,
Та за всіх страждає.

І болить у неї серце,
Як хто захворіє.
За діточок віддасть душу,
Та усіх зігріє.

Хоч вона і дуже хвора,
Але працьовита.
Завжди є у хаті їжа,
Й підлога помита.

Я свою матусю люблю,
Ніколи не кину.
У молитві із проханням
До Бога полину.

Люблю я своїх сестричок,
Люблю маму й тата,
Ще й племінників маленьких,
І свойого брата.

Бог Ісус нас дуже любить,
Що там говорити.
Зможу за спасіння рідних
Свою кров пролити.

Грішних всіх Своєю кров’ю
Бог Ісус очистив.
Дав спасіння, а про користь
Навіть і не мислив.

Тож сьогодні у молитві
Станемо за рідних,
За батьків та за діточок,
Щоб не було бідних.

Будемо в молитві Бога,
З вірою благати,
Приторкнутись наших рідних,
Всіх їх по спасати.

Дуже скоро, вже не довго,
В найближче «Причастя»,
Бачить тут свою родину
Будем мати щастя.
*****