Трьома Мовами

Валео Лученко
---------
Розбити в порох перешкоди кам'яні. Перед судом повстати немовлям невинним. Повиснути на брамі чи стіні, розіпнутим в якомусь із часів минулих...
Ти - лицар, характерник та чернець. Дарма попи тебе рабом назвати хочуть.
Ти - скеля, Хортиці поріг, смарагд безцінний в Господа короні.
Ти - Чоловік і навіть більше, ти - мій Син...
---------

Ты стены Замка в пыль разбив, стоишь перед судом невинный, как дитя. Распятый на вратах в каком-то из миров. Сожженный на костре за веру-знанье. Ты - рыцарь, чернокнижник и монах. И зря попы тебя рабом назвали.
Ты - камень, ты - скала, ты - изумруд бесценный в Господа короне.
Ты - Муж храбрейший, добрый человек, и даже больше, Ты - мой Сын...
---------

To smash another stumbling block. To face a charge being innocent like baby.
You are the knight despite the Rabbi called you a slave.
You are the Rock, the basement stone, the priceless emerald in your Lord’s crown
You are the Man and even more – my Son...
---------