Овца идёт, укр

Игорь Кочевых 2
«Вівця іде…»
«Овца идёт…»

Музика, вірші укр. Ігоря Кочевих
Музыка, стихи на укр. Игоря Кочевых

(Из книги: Ігор Кочевих. Ой, на високій сиджу на горі : пісні = Игорь Кочевых. Ой, на высокой сижу на горе : песни / вірші, музика, графіка І. І. Кочевих – К.: ФАДА, ЛТД, 2004. – 70 с.: іл., нот., портр.)

Вівця іде, вівця іде –
В юрмі вівця не відстає…
Туди-сюди, туди-сюди…
Овечих ратичок сліди.

На гору ту, на гору цю
Жене-штовха вівця вівцю.
А восени?.. А у зимі? –
Сніги стрічають на путі…

І до пори чекай, сиди! –
Щоб плаєм знов уверх іти…
Іти-брести, дзвінком трясти,
Кожуха доброго нести…

Вівця іде, вівця іде…
Вівця зітхає про своє.
Туди-сюди, туди-сюди…
Овечих ратичок сліди.

16.08.2000.