Квiтень

Валео Лученко
Запорошило.
Знову зимно.
Колючий вітер віхолу здійняв
з крупи* та пилу.
Над посірілим світом полетіли
мухи** білі.
І де весна,
         скажіть,
             будь-ласка?

--------------------------------
* сніг у вигляді крупинок
** масивні сніжинки