Синiла злива злiва

Валерий Калмыков
                ***
                Синіла злива справа й зліва...
                І. Царинний


                Синіла злива зліва,
                здригався простір справа,
                а ти була смілива,
                вродлива та смуглява.

                Навшпиньки ти ставала
                і мене цілувала.

                Вода повзла по скронях,
                синіла злива зліва,
                а справа, наче сонях,
                вже сонце пломеніло.

                ...вже сонце пломеніло,
                а злива все синіла...
                26.01.2000 р.