Знаки

Валео Лученко
(верлібр у східному ключі)
-------------------------------

Сіверко* знову  до нас завітав.

В гості?

Та хто ж його кликав!

Чорним льодом покрив вулиці  Змієва Міста**.

Знову на серці гризоти,

знову страхіття лихії...

в Сутінок Зоні...

 

------------------------------------------------------
примітки:
*Сіверко- північний вітер
** Київ