У лiкаря

Лариса Даренская
               
                (гумореска)

-Пане дохтор, що робити? –
Жінка помирає:
Лежить тихо, мов побита,
І мене не лає…

-А чи брала вона п’явки? –
Підвів лікар очі…
-П’явки? Брала!
Штири з’їла,
а більше – не хоче…