Твой образ

Степаненко Василь
Серед хмаристих гір завмер навік
Твій образ, мила.
Викарбував вітер
На камені,
Що місяцем зовуть.


*
Среди гор из туч замер навек
Твой  образ милая.
Высек ветер
На камне,
Что месяцем зовут.