Лысина

Лариса Даренская
                ЛИСИНА
                (гумореска)

Став я кучері губити,
Та жінка сказала:
-Треба лисину мастити
На ніч куснем сала,
Потім часником натерти,
Горілков скропити
І, для кращого ефекту,
Лопухом накрити.

А сама, щоб тим не дихать,
Втікла аж до стриху…
Але ж з того лікування
Було людям сміху!

Луснули мої надії,
Повстали тривоги,
Коли ранком з лопушини
Прорізались роги!..

                25.05.97.