В н дав нам необх дне

Игорь Голомозый Украина
Він дав нам необхідне

Прославимо разом Бога,
Що ми – Його діти.
Що Він дав нам необхідне,
Будемо радіти.

Ці плоди здорові, гарні
Будемо споживати,
Та любимого Татуся
Будемо прославляти.

В день Подяки, ми сьогодні
Дамо обіцяння.
Виконувати наказ Божий,
Та Його бажання.

Бог бажає щоб раділи ми,
Й жили в достатку,
Та щоб вірою служили
Ми своєму Татку.

Свого Батька ми цінуємо,
Зі святом вітаємо.
Його ласку, любов Божу
Бачити бажаємо.
*****