Я танцюю перед Богом

Игорь Голомозый Украина
Я танцюю перед Богом

Я танцюю перед Богом.
Я Йому співаю,
Усім серцем, та душою,
 Вам добра божаю.

В Господі танцюйте люди,
В Господі співайте.
Усім серцем і душою
Бога прославляйте.

Прославляйте Бога в пісні.
Він дає вам щастя.
Бог вас любить та цінує.
Й проганя нещастя.

А як що ти любиш Бога,
Йди до Його школи.
І не буде горя й лиха
У тебе ніколи.
Научись співати Богу,
Навчись танцювати.
Научись всім своїм серцем
Бога прославляти.

То ж співайте перед Богом.
Перед Ним танцюйте.
З радістю хвалите Бога,
Та з Ним не сумуйте.

Бо наш Бог, то Бог весілля,
Радості та доброти.
Як що будеш славить Бога
Його чадом станеш ти.
*****