Я з 8-им Березня в таю

Игорь Голомозый Украина
Я з 8-им Березня вітаю

 Я з 8-им Березня вітаю.
Вам щастя й радості бажаю.
Любов свою вам хочу дать.
На вас Господня благодать.

Тому що, Бог вас дуже любить.
Тому що, Бог вас всіх хранить.
Тому що, Бог вас приголубить,
І не залишить ні на мить.

Вас Бог ніколи не забуде.
Він вами дуже дорожить.
Бог з вами вічно прибуває,
І від незгоди боронить.

І ми вас, сестри, дуже любим,
Та раді, що у нас ви є.
Тож дякуємо Богу вічно,
Що нам в підмогу вас дає.

Любити ми вас будем завжи.
А в цей, святковий день для вас.
В серця бажаємо вам миру.
Любові в Господі до нас.
*******