TINI MRIЙ

Валео Лученко
Торують тіні наших мрій, надій, звитяг

стежки до Саду молитв, пісень та світлих снів.

Заснути б на часину.

Послухати б пісень.

Вчинити б молитов.

Поглянути б на Фуджіяму,

чиє підніжжя вкрите цвітом вишні...