Я знаю...

Лариса Лорнет
Я знаю, що бути з тобою
      завадять софіти,
мій лагідний Виток,
      примхливо-журливий потік!

Безжурно, мов діти
Могли б ми з тобою радіти
Якби мавзолеї навіки
Сховати  в  барліг.

    ***
Змішались ІНЬ і ЯНЬ,
дзвеніло   - дз-зень…
І навіть ПЕНЬ
кудись в ЮАР поїхав…
І перших ластівок
сховав собі під стріху
новий талановито-
мудрий день…