***

Оксана Толочко
Злітає листя тихо з клена .
Сняться осінні міражі.
Минуло літо.
Ми чужі .
І тільки  паморозь зелена
з трави злітає.
Тихнуть кроки.
Летять у вирій вже лелеки.
Приходить осінь.
Ми далекі
на відстань в довгі-довгі роки.
А осінь , кутаючись в шаль,
розводить знову всі мости.
Минуло літо .
Ти пробач ,
мені не жаль.