Dedo me, redo me

Артём Буланов
Dequiet me, decalm me,
Desense me, defill me,
Debore me, delive me,
Decreate, desmile.
Restrict me, reverse me,
Restart me, resteal me,
Rejump me, reload me,
Rekill and rewrite.