Piet Hein - Thoughts On A Station Platform

Хорошо Забытое Новое
Piet Hein

Thoughts On A Station Platform

It ought to be plain,
How little you gain
By getting excited and vexed.

You'll always be late
For the previous train,
And always in time for the next.


Мысли на станционной платформе

Понятно вполне
Что выгоды нет
Досадовать и напрягаться.

Поезда - как всегда:
На один опоздал -
На другой успеваешь прекрасно.