Роберт Геррик. H-712 Laxare fibulam

Сергей Шестаков
Роберт Геррик. (H-712) Laxare fibulam*

Знай: пуговичку расстегнуть –
Уже начать к беспутству путь.


* Ослабить застёжку (лат.)

Robert Herrick
712. Laxare fibulam

To loose the button, is no lesse,
Then to cast off all bashfulnesse.