Прошу тебе не пий не пий

Василий Никонюк -Партия Регионов
Роки пройшли і старість вже настала
І скоро прийде час і смертний буде день
І кличе теща до себе свого зятя 
Ну підійди і вислухай мене
У цю останню для мене вже годину
Бо більше я не проживу
Вже кличе бог мене до себе
Ну можеш раз послухати в житті
Зробити так як я прошу
Не пий на похоронах ти
Хто народився мусить вмерти
Таке воно уже життя
Приїдуть всі із далека
Прошу не пий побудь людиною
Не пий на похоронах ти
У цю тяжку для всіх годину
Щоб все по людські по людські
Усі спокійно розійшлися
А вип’єш ти то сам ти знаєш
Як нерви всім ти із тріпаєш
Хоті бери тебе в’яжи
В таку тяжку для всіх годину
Прошу тебе не пий не пий
Почухав голову зятьок
І глянув прямо тещи в вічі
Такого я почути не хотів
Від вас в останню цю годину
Ще похорони не настали
Вже настроєні я нема
Незнаю хто кому ,кому
А ви мені уже іспортити успіли
Своїм ви жалом вже свинцю
Мені під шкіру запустили