Clouds and crowds

Анна Мостовая
Every person is a cloud
And a cloud is a crowd
Of little drops of water.
Does it mean that when you loiter
City streets all on your own
Solitude is just a loan
Every person is a crowd
Even sleeping on your own on a lawn.