Из Э. Лира 21

Евгений Музыкантов
There was an old person of Nice,
Whose associates were usually Geese.
They walked out together, in all sorts of weather;
That affable person of Nice.


Старичок был из города Ницца,
Он с гусями сумел подружиться;
И в любую погоду
Вел гусей на природу,
А ведь гуси могли простудиться.