Из Э. Лира 18

Евгений Музыкантов
There was an old person of Dundalk,
Who tried to teach fishes to walk;
When they tumbled down dead, he grew weary, and said,
“I had better go back to Dundalk!”


Старичок  родом был из Дандолка,
Рыб учил он ходить, но без толка;
Рыбы мерли, как мухи, от этой науки,
Он чертовски устал, и сказал:
“Что ж, пора возвратиться в Дандолк!”