Из Э. Лира 14

Евгений Музыкантов
There was an old man of Dumbree,
Who taught little owls to drink tea:
For he said, “To eat mice is not proper or nice,”
That amiable man of Dumbree.


Жил один старичок из Дамбри,
Он совят учил считать: раз, два, три;
Полагал, что есть мышей -
Моветон для малышей,
Тот любезный старичок из Дамбри