Из Э. Лира 13

Евгений Музыкантов
There is a young lady, whose nose
Continually prospers and grows;
When it grew out of sight, she exclaimed, in a fright,
“Oh! Farewell to the end of my nose!”


Молодая особа, чей нос
Непрерывно в длину рос и рос,
Закричала в испуге
О потерянном друге:
"О! Прощай, незабвенный мой нос!"