Из Э. Лира 7

Евгений Музыкантов
There was an old man of Toulouse
Who purchased a new pair of shoes;
When they asked, “Are they pleasant?” He said, ”Not at present!”
That turbid old man of Toulouse


Старичок родом был из Тулузы
Он купил тесно-новые шузы;
На вопрос: "Вам ходить в них приятно?"
Он скрипел что-то очень невнятно,
Старичок-шутничок из Тулузы