Из Э. Лира 5

Евгений Музыкантов
There was an old person of Fife,
Who was greatly disgusted with life;
They sang him a ballad , and fed him on salad,
This cured that old person of Fife.


Был старик этот родом из Файфа,
Он от жизни не чувствовал кайфа;
Ему пели баллады
И кормили салатом,
Стариков так лечили всех в Файфе.

* Файф - одна из 32 областей Шотландии