Из Э. Лира 4

Евгений Музыкантов
There was an old man in a barge,
Whose nose was exceedingly large;
But in fishing by night, it supported a light,
Which helped that old man in a barge.


Старичок на баржЕ этот жил,
Его нос вырос очень большим;
Ну и что, что большим,
Там фонарь к месту был,
Когда ночью он рыбу ловил.