Живи у мир з нашим Богом

Игорь Голомозый Украина
Живи у мирі з нашим Богом

 Живи у мирі з нашим Богом.
На Божій ниві процвітай.
Насіння Бог у тебе вкинув,
Щоб ти із Господом зростав.

Аби насіння не засохло,
Йому тре добриво давати.
Любити треба Бога й друга,
Та Божу Біблію читати.

В твоєму серці є насіння.
Ти його добре доглядай.
Щоби насіння не засохло,
Води живої підливай.

Ісус Господь дає нам воду,
Аби не всохли, а росли.
Він Словом нам дає підмогу,
Щоб ми Його були посли.

Послав Він нас на грішну землю,
Людям про Господа звіщать.
І показати де Спасіння,
Та розказати, як його взять.

Якщо пізнав ти Бога слави,
Тож не сиди й не позіхай.
Іди мерщій, на ниву Божу.
Для Бога душі ти збирай.

Працюй, міркуй, стримись до Бога.
Та Божу ниву орошай.
Не будь ти просто прихожаном.
Усім Спасіння розгладшай.

А Бог ніколи не забуде
Твої труди, твої плоди.
Хто хоче пити – дай напитись.
Людям дай Божої води.
*******